zaterdag 31 oktober 2009

Nieuwe locatie weggeefwinkel/infotheek

Na de ontruiming van de weggeefwinkel aan plein '44, twee weken geleden hebben we snel besloten een nieuwe plek voor dit populaire initiatief te zoeken. Ook zal er dus een infotheek komen waar ondere andere informatie te vinden is over acties, demonstraties en achtergrondinformatie over thema's als kraken, anti-fascisme, anarchisme, veganisme en nog veel meer.

Aanstaande zondag zullen wij feestelijk de weggeefwinkel en infotheek openen. Vanaf 12 uur ben je welkom om een kijkje te nemen. Er zullen enkele films vertoont worden, en een kleine foto expositie zijn over de nijmeegse kraakbeweging. Ook is er wat te eten en te drinken en komt er een band spelen.

De actie is voortgekomen vanuit een oproep van de landelijke kraakactiedagen om een geluid te geven tegen het kraakverbod. Met onder andere deze actie in Nijmegen en vele andere acties in Nederland laat de kraakbeweging zien dat kraken een oplossing is en geen misdaad. Kraken blijft een belangrijk actiemiddel tegen speculatie en woningnood en is onmisbaar op cultureel en sociaal vlak. Ook laten we zien dat we als kraakbeweging strijdbaar blijven en dat wij onze idealen niet laten verbieden!

We hopen je zondag te zien!
Kraken gaat door!

Nieuwe adres weggeefwinkel:
bloemerstraat 70/72 Nijmegen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten